Skočiť na obsah
  • Štatistiky členov

3 570
    členov
    2 578
    Najviac prítomných
    infoglobe
    Najnovší člen
    infoglobe
    Registrácia
  • Štatistiky Fóra

3,8k
    tém
    331,7k
    príspevkov
  • Daj vedieť priateľovi

Páči sa ti FreeSpace Fórum? Daj vedieť priateľovi!
  • Najnovšie témy

• Najnovšie príspevky

• tyso
      buky,   tak mozno Trumpovi ide o to co povazuje za biznis, ale realne mu skodi.  A bura svet bez toho aby tusil co robi.  Nechape ze moc USA bola zalozena na makkej sile, volnom obchode a stabilite.   USA sa nahle vzdalo celeho svojho vplyvu, siete spriatelenych krajin a to samozrejme poskodi aj biznis.  nie, len  hovorim ze to tak nebude.  
    • buky
      Trumpovi ide čisto o biznis. Pokiaľ ide o vojenskú pomoc ukrajine, tak je to z hľadiska vzdialenosti nevýhodné. Avšak z hľadiska ťažby nerast. surovín to už problém nie je. To platí aj ohľadom ochrany NATO a nákupom výhradne americkej techniky.
    • irb
      Mne to zmysel dáva, minimálne v tom smere, že kde je vôľa, tam je aj cesta.  Veď aj doteraz to tak je - NATO má jasný presah voči EÚ. Ale keď sa nechce, tak sa nedá. To je jasné.
    • tyso
      irb, to technicky nedava uplne zmysel.  NATO alebo nieco podobne je samozrejme  nad EU, minimalne pre Britaniu.   Ale EU ma spolocne mechanizmy ktore umoznuju vyzbrojenie, budovat taketo mechanizmy mimo EU je duplicita a tazko to bude fungovat.  EU ma banku, vie vydat spolocne dlhopisy atd.  A tak je jasne ze to koalicia ochotnych bude zaroven aj jadrom buducej EU. Rusko bolo kolonizatorom uz aj vtedy,  sice s oneskorenim ale od cias Katariny velkej rastie neustale,
    • irb
      Podľa mňa treba začať vecné a emócií zbavené rokovania vnútri NATO - vyjasniť si s USA budúcnosť a ak treba, modifikovať NATO na potrebnú novú formu, stanoviť časový plán, kedy sa čo a ako udeje.  A hlavne - nesnažiť sa viazať NATO na EÚ. Nesnažiť sa vytvoriť "Obranný pakt Európskej Únie", ale "Obranný pakt krajín, ktoré to chcú".
  • Najnovšie zápisy v blogoch

• Najnovšie komentáre v blogoch

• Tomáš
      Presne tak. Že proste budem večne bez peňazí a budem len prežívať.
    • Proteus
      Dalo sa schudnut, kebyze chudnes konstantne postupne. Lenze ty si taka tlchuba, ze to uz asi ani pravda nie je. Chcel som, chcel by som... Najhorsie slovne spojenie. Nechaj si to pre seba. Tym nas nezatazuj. 
    • Sniper
      Takže si predpokladal, že 8 mesiacov nebudeš žrať a vďaka tomu schudneš o 40 kilov? Tak si to myslel? 
    • Tomáš
      Zistil som že nijako. Len teoreticky to vyzeralo že sa dá. Že budem furt bez peňazí, tým pádom nebudem jesť, bude energický deficit a schudnem. Ale vždy sa nejako dostanem k peniazom a to už dokopy nejde.
    • Sniper
      A oproti 1. septembru je to o koľko menej? Či do mája stále času dosť? Si presne v polovici a neschudol si nielenže polovicu toho, čo si mal schudnúť, ale neschudol si vôbec nič! Aké vyžraté prasa si bol pred 4 mesiacmi, rovnaké vyžraté prasa si aj dnes. Ako chceš v novom roku schudnúť za 4 mesiace 40 kilov, keď si nebol schopný schudnúť v starom roku za 4 mesiace ani 20 kilov?? Však do mája času stále dosť, že ty tlčhuba?
  • Najviac príspevkov

1. Sniper
      Sniper
      33545
    2. game
      game
      33494
    3. tyso
      tyso
      13950
    4. aljak63
      aljak63
      12010
    5. Tomáš
      Tomáš
      11927
  • Populárne príspevky

1. 1
      iskra
      iskra
      3
    2. 2
      buky
      buky
      2
    3. 3
      alarm
      alarm
      2
    4. 4
      irb
      irb
      2
    5. 5
      tyso
      tyso
      1
  • Najaktívnejšie témy

• Najviac zobrazení

• Najnovšie odznaky

• Reacting Well
      mishelino
      mishelino získal odznak
      Reacting Well
    • Mentor
      irb
      irb bol povýšený
      Mentor
    • First Post
      mishelino
      mishelino získal odznak
      First Post
    • Week One Done
      nana2015
      nana2015 získal odznak
      Week One Done
    • First Post
      nana2015
      nana2015 získal odznak
      First Post
  • .FS

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov