Skočiť na obsah
  • Vítame vás na FreeSpace Fóre

Ak sa chcete zapojiť do diskusií, prihláste sa. Ak nemáte konto, zaregistrujte sa.

• Fotky

• Naše tipy

• Práca
      Ste so svojou pracou spokojny? Chodite do nej radi alebo naopak s uplnou nechutou? Baví vás? Akych mate šefov? Čo vlastne robíte?

Vsetk okolo práce, vtipných zážitkov z práce či starostí. :lol:

Pridaná anketa

Pôvodne som chcel založiť novú tému, ale keďže o práci tu už tému máme tak som prilepil anketu.
      Označte v ankete čo je pri hľadaní (resp. zvolení) nového zamestnania najviac dôležité. Môžete hlasovať za viac možností, ale označte to čo považujete skutočne za najdôležitejšie, takže snažte sa označiť najviac 3 odpovede.

Plat - ak neplatia aspoň 15 v čistom tak tam nenastúpite.
      Pracovné prostredie - chcete pracovať iba tam kde je vysoká úroveň pracoviska, teda čisto na pracovisku, dobré osvetlenie na pracovisku, vetranie v lete, kúrenie v zime, a pod.
      Pracovný čas, zmennosť - ste ochotní pracovať iba na jednu zmenu, najviac 8 hodín denne, v žiadnom prípade nočné a pod.
      Sociálna stránka - možnosť sa ísť vysr... teda ísť na WC kedy potrebujete, možnosť obedov a stravovania aj mimo prestávky a všetko čo s týmto súvisí.
      Kolektív - nastúpite iba tam kde sa javí byť dobrý a otvorený kolektív. spolupracovníci sú k vám milí, nadriadení sú k vám ústretoví a pod.
      Vzdialenosť od domova - ste ochotní cestovať najviac niekoľko km, nie však viac ako 60-70 km denne hore/dole.
      Perspektíva - čakáte kariérny postup, alebo viac sa vám páči hniť na jednom mieste?
      • 1 129 odpovedí
    • "Zoznámenie" na internete
      stále viac ľudí si nájde partnera, lásku, priateľa cez internet... takéto a podobné fóra sú úžasným miestom na "spoznanie" ... vznikajú takto bolestivé rozchody, šťastné manželstvá, krásne priateľstvá a kamarátstva na dlhé roky... :)
      je tu vlastne viac otázok:
      stalo sa vám to ? čo vlastne upúta, čo vidíme tam , na tej druhej strane ?
      veríte na takéto priateľstvá ?
      človek je v prvom rade "hladný" po vľúdnom slove, po niekom, kto "vypočuje" a pochopí... človek je "hladný" po spriaznenej duši, ktorá sa nám pozdáva názormi, postojom, životnou filozofiou...
      poznám páry a priateľstvá, ktoré vznikli vďaka debatám ...
      a občas stačí len nečakané a krásne priateľstvo, aby obohatilo život a prinieslo netušené hĺbky ....
      • 681 odpovedí
    • SARS-CoV-2 - COVID-19 - koronavírus
      Zaujimave. V karantene su mesta. Za sest dni chcu postavit nemocnicu. Ludia tam odpadavaju ako muchy.

Delnici dostali trojnasobny plat. Ze prijmu tisic lidi na jednou, zvladali to tak rychle v koncentrakoch?
      • 5 856 odpovedí
  • Štatistiky členov

3 559
    členov
    2 578
    Najviac prítomných
    daniel123
    Najnovší člen
    daniel123
    Registrácia
  • Štatistiky Fóra

3,8k
    tém
    328k
    príspevkov
  • Daj vedieť priateľovi

Páči sa ti FreeSpace Fórum? Daj vedieť priateľovi!
  • Najnovšie témy

• Najnovšie príspevky

• Tono
      Utrpenie blízkeho je skúškou autentickosti našej lásky. Je ľahké milovať, keď odmenou je krása, vášeň, intelekt... Choroba dokáže zničiť všetko, krásu, vášeň aj intelekt. Čo potom zostáva? Iba láska. V utrpení sa človek často pýta Boha, prečo si nechal svojho syna trpieť? Aký to malo zmysel? Láska ale nehľadá zmysel, preto že láska nečaká na odmenu. 
    • slimak
      Tak dnes ho zrejme laparoskopicky  operovali. A  na vikend uz bude doma. Ak ma pamat neklame,po operacii(ak sa vsetko uzdravi) sa uz moze aj potapat.  Taka  blbost, ze pluca sa ti poskodia,mozu len tak, (samozrejme mozu aj vplyvom inej choroby) a prepustaju vzduch a stlacia ti srdce. Je plno chorob, ktore ani nevedia ako liecit, alebo dlho nevedia prist nato co cloveku vobec je.  Tu to vedeli,skoro hned, a keby nebola sobota ,mozno uz vtedy by ho operovali, vcera to nestihli, zrejme riesili nieco naliehavejsie. A taku blbost ma 550 z 5,5 miliona za 100 rokov.
    • tyso
      ano,  spristupnenie udajov zo VSETKYCH meteostanic asi nie je,  na poziadanie ich zrejme dostanes ( ak su v digitalnej podobe, inak to bude zlozitejsie).  A ak v danej oblasti pracujes a v praci uvedies aj ludi zo SHMU ako spoluatorov, tak to nebude problem. A moja otazka znela, ze aku teplotu povazujes za spravnu.   Ved daj.   Ale na kazdej co som kedy videl  je prudke oteplovanie za posledne dekady.  A aj u Manna kritika bola ze teplota v 1990 mozno bola podobna ako v stredoveku, ale dnes o 30 rokov neskor ani  toto  uz nie je ani spochybnitelne. Ziadne stredoveke proxy teploty sa na dnesok nechytaju.   hm,  nesledujem do detailu ale co je potom https://data.giss.nasa.gov/gistemp/sources/  
    • smiley
      Data z merania teplot si samozrejme nemozem zobrat z kazdej stanice, napriklad udaje z Lomnickeho stitu od roku 1962 su nedostupne.   Agentury pre tvorbu idexov globalnej teploty zozbieraju udaje s tisicok stanic z celeho sveta do jedneho celku, ktore nasledne upravuju a vypocitavaju z neho vysledok. Ziadna z nich neposkytuje pristup k tomu celku zozbieranych neupravenych udajov a ziadna z nich neposkytuje ani dostatocne podrobny popis uprav, podla ktoreho by sa dalo zreplikovat. Nesuhlas vo forme racionalnej kritiky je, ze kedze tieto vysledky nie su replikovatelne (aj keby jednoducho mohli byt), takze su z podla kriterii exaktej vedy pochybne - ostava ti uz len ta viera, ze to, co tam namalovali ako globalu teplotu  je naozaj to, co by malo vyjst. Dalsim agrumentom je, ze prakticky vsetky upravy su iba jednym smerom. Dataset GISS bol mnohokrat normalizovany, ale zakazdym iba k vacsiemu oteplovaniu. Aktivista Hansen, ktory urcuje vysledok tohto datasetu, na doveryhodnosti tiez zrova nepridava. Ani nie. Otazka je, ci mohol Mann (IPCC)  tvrdit s takou istotou,ze sa jedna bezprecedetne oteplovanie. Pokial nie su proxy spolahlive, tak asi mali byt skromnejsi.  Mne osobne teda skor ide o to prznenie vedy, nez o samotny vysledok, ake presne bolo stredoveke optimum.
    • tyso
      pamatame si zjavne rozne veci :)
  • Najnovšie zápisy v blogoch

• Najnovšie komentáre v blogoch

• Tomáš
      Však som vravel že závidím.    Aj keď už proteus a sniper X krát vysvetlili že takto sa nechudne. Ale určite je rozdiel medzi tým keď som pod nútenou správou, ako keď som mohol prežrať celú mzdu. Niekde sa to musí ukázať. Všetky tie peniaze ktoré sa mi odkladajú by boli premené na kalórie.
    • iskra
      Hlavne nesmieš dopustit, aby si  priberal,  tvoja váha musí naďalej klesať,   makaj na sebe, váž si svoje zdravie.  Ty si bol v normálnej váhe aj v septembri pri svojej výške 177cm, no ak cítiš, že treba chudnúť, ok.
    • lopata555
      Tomáš ako tu už bolo napísané 0,7kg za tri mesiace môže byť aj iba čisto štatistická odchýlka.... ako ja len 1,1kg takže tiež sa nemám čím chváliť. Ale narozdiel od teba som vlastne stále v normalnej váhe.... 
    • Tomáš
      Internistka keď mi nariadila schudnúť a na ďalšiu kontrolu som prišiel ešte ťažšší, mi už zo zúfalosti povedala že keď už nedokážem chudnúť, tak aspoň nech udržím váhu.  Veď aj mám. Predošlí mesiac to bolo menej. Aha na prvý október: A mesiac na to 118,8 a to je menej. Aj o viac ako 3kg.
    • Proteus
      0,7kg je absolutne ze nic pri tvojej vahe. Chudnutie znamena, ze kazdy mesiac mas menej ako ten predchadzajuci.  Nezavid, makaj a rob nieco zo sebou. 
  • Najviac príspevkov

1. game
      game
      33477
    2. Sniper
      Sniper
      32752
    3. tyso
      tyso
      13511
    4. aljak63
      aljak63
      12010
    5. Tomáš
      Tomáš
      11272
  • Populárne príspevky

1. 1
      tyso
      tyso
      10
    2. 2
      Hellé
      Hellé
      8
    3. 3
      secretka
      secretka
      7
    4. 4
      Proteus
      Proteus
      6
    5. 5
      game
      game
      5
  • Najaktívnejšie témy

• Najviac zobrazení

• Najnovšie odznaky

• Explorer
      lopata555
      lopata555 bol povýšený
      Explorer
    • Mentor
      game
      game bol povýšený
      Mentor
    • One Month Later
      milankelo
      milankelo získal odznak
      One Month Later
    • Week One Done
      milankelo
      milankelo získal odznak
      Week One Done
    • One Year In
      milankelo
      milankelo získal odznak
      One Year In
  • .FS

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov