Skočiť na obsah
  • Štatistiky členov

3 566
    členov
    2 578
    Najviac prítomných
    intimnestarosti
    Najnovší člen
    intimnestarosti
    Registrácia
  • Štatistiky Fóra

3,8k
    tém
    330,8k
    príspevkov
  • Daj vedieť priateľovi

Páči sa ti FreeSpace Fórum? Daj vedieť priateľovi!
  • Najnovšie témy

• Najnovšie príspevky

• buky
      Aby sedela s tvojimi predstavami.
    • smiley
      Mne dava zmysel, naprv diskutovat, potvrdit nebezpecenstvo oteplovania, potom hypotezu ze ho (minimalne v silne prevaznej miere) sposobuje CO2, a na zaver este preukazat, ze redukcia CO2 je najefektivnejsim nastrojom na globalne ochladenia. A az potom konat. Graf ukazuje koncetraciu CO2, nie ludske aktivity. Kvantitavne nesedi z odhadmi CO2 za spalovania fosilnych paliv, aj ked previazanost je tam dost vyrazna. Spekuluje sa s pohlcovanim CO2 od oceanu, polnohospodarske aktivity, odlesnovanim, vyrobou betonu a kadecim dalsim. Nedavno som videl  postreh, ze staci zozbierat len zopar tvrdeni o aktivite X prispevajucej k narastu CO2 o Y%, aby ti vysiel sucet vyssi ako 100%. Nechopnost zastavit narast CO2 je podla mna len dosledkom neracionalosti boja proti oteplovaniu. Najprv treba spravne kvantifikovat, ktora ludska cinnost kolko CO2, aby jeho celkova bilancia sedela. Su veci, ktorych robenim maju ludia dobry pocit zo "zachrany planety". A potom tie, co naozaj mozu menit realitu. Ale nutna podmienka je, aby sme ich prisne rozlisovali a nestracali s vo svete environmentalnych odpustkov, pretoze vela z aktivit, co si vymenoval, patria do prvej skupiny, a teda ma neprekvapuje, ze nemaju schopnost menit narast CO2.    
    • Tomáš
      Dobre čo sa navarilo, to sa navarilo. Dobrú chuť vám k obedom ktoré ste mali. Ale reakcie už poprosím do tejto témy aby som nebol zase všade.
    • Tomáš
      V skutočnosti ma nakoplo to zdražovanie. Velmi som sa nahneval keď som v obyčajnej táckarni vycáloval skoro 10€ za menu. To už je nehorázne kam tie ceny lezú! Baterka do Samsungu stojí menej ako 1 obedové menu.
    • Hellé
      Zas necakajte, ze varenie u tomasa bude standard. Toto bola len taka mila epizodka, ze treba do neho 20 rokov hucat, aby pod dohladom dalsich ludi uvaril nieco vo vode. Good job.
  • Najnovšie zápisy v blogoch

• Najnovšie komentáre v blogoch

• Tomáš
      Presne tak. Že proste budem večne bez peňazí a budem len prežívať.
    • Proteus
      Dalo sa schudnut, kebyze chudnes konstantne postupne. Lenze ty si taka tlchuba, ze to uz asi ani pravda nie je. Chcel som, chcel by som... Najhorsie slovne spojenie. Nechaj si to pre seba. Tym nas nezatazuj. 
    • Sniper
      Takže si predpokladal, že 8 mesiacov nebudeš žrať a vďaka tomu schudneš o 40 kilov? Tak si to myslel? 
    • Tomáš
      Zistil som že nijako. Len teoreticky to vyzeralo že sa dá. Že budem furt bez peňazí, tým pádom nebudem jesť, bude energický deficit a schudnem. Ale vždy sa nejako dostanem k peniazom a to už dokopy nejde.
    • Sniper
      A oproti 1. septembru je to o koľko menej? Či do mája stále času dosť? Si presne v polovici a neschudol si nielenže polovicu toho, čo si mal schudnúť, ale neschudol si vôbec nič! Aké vyžraté prasa si bol pred 4 mesiacmi, rovnaké vyžraté prasa si aj dnes. Ako chceš v novom roku schudnúť za 4 mesiace 40 kilov, keď si nebol schopný schudnúť v starom roku za 4 mesiace ani 20 kilov?? Však do mája času stále dosť, že ty tlčhuba?
  • Najviac príspevkov

1. game
      game
      33489
    2. Sniper
      Sniper
      33435
    3. tyso
      tyso
      13738
    4. aljak63
      aljak63
      12010
    5. Tomáš
      Tomáš
      11916
  • Populárne príspevky

1. 1
      Sniper
      Sniper
      25
    2. 2
      Proteus
      Proteus
      22
    3. 3
      Hellé
      Hellé
      18
    4. 4
      tyso
      tyso
      16
    5. 5
      secretka
      secretka
      13
  • Najaktívnejšie témy

• Najviac zobrazení

• Najnovšie odznaky

• Enthusiast
      alarm
      alarm bol povýšený
      Enthusiast
    • One Month Later
      intimnestarosti
      intimnestarosti získal odznak
      One Month Later
    • Posting Machine
      boss123
      boss123 získal odznak
      Posting Machine
    • Dedicated
      intimnestarosti
      intimnestarosti získal odznak
      Dedicated
    • Rookie
      intimnestarosti
      intimnestarosti bol povýšený
      Rookie
  • .FS

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov