-
Vítame vás na FreeSpace Fóre
Ak sa chcete zapojiť do diskusií, prihláste sa. Ak nemáte konto, zaregistrujte sa.
- Prihlásiť sa
- alebo
- Zaregistrovať sa
-
Fotky
-
Štatistiky členov
3 570
členov2 578
Najviac prítomnýchNajnovší člen
mishelino
Registrácia -
Štatistiky Fóra
3,8k
tém331,8k
príspevkov
-
Daj vedieť priateľovi
-
Najnovšie témy
-
-
Najnovšie príspevky
-
Pridal buky · Zverejnené
Utočia rusi, tak nech si urobia poriadok vo vlastnom velení. -
-
Pridal slimak · Zverejnené
Ci ma vyznam kompostovat? Pre mna asi vzdy. Ale suhlasim, robim to aspon 6 rokov. Teda nejake skusenosti mam a nerobim to s malou hmotou ale 3-5 m3 to co ostane. Nikdy som si nevsimol,ze by tam lepsie rastli rastliny. Ci som to dal na vrch alebo zaoral. Priklad zemiaky. Pri hnoji si to videl hned si mal 4nasobnu urodu. Kompost ti zlepsi fyzikalne podu mozno z casti aj chemicky, ale v urode som to nevidel. Teda to dlhsie trva. Aj sa stym napracujes, ja to robit budem. Ja mam odpad ci aj kuchynsky aj vlete(supky z banana,ci zemiakov, ci..padnute jablko,nepekna paradajka,redkovka). Ale co je fakt, tento material sa skor rozlozi v kope kde aj nieco rastie, ja som mal vzdy na tom tekvice. Na konci oktobra je z toho cierny humus. To co ja premetujem nikdy to tak nevyzeralo. ------- Pred 4 rokmi som videl strasne vela videii,ze z kompostu si zacali robit zahrady,z ktorych predavali svoje produkty. Ale to boli prevazne salaty. Inak salat pekne rastie aj na hline. Preco do kosikov im davaju asi 10 druhov,ale nie dalsich 50 druhov rastlin. Lebo im to vtom nenarastie, alebo mozno po dvoch rokoch. Ja kompostovat stale budem robit. Lebo potrebujem do tej hliny dat material co rozrusi hlinu. Z hliny vybrat travu(jej korene)) ci suchej ci mokrej je nedosiahnutelne, z kompostu to otrasies. Nie tentorok to nebude dobre, ale o rok to uz dobre snad bude, ten kompost nebudem miesat z hlinov,teda orat. -
Pridal tyso · Zverejnené
jediny alamo prognostik mlci ako hrob, ja hovorim 2, Tono 1 a slimak 3. Zatial to vyzera na to ze ma pravdu Tono. Ale Putin este nic oficialne nepovedal, len jeho poskoci hovoria ze odmietnu. -
Pridal slimak · Zverejnené
Vieme aky je vztah medzi rusmi a USA? Podla mna tam nieje dolezite co tliacha Trump. Ci je ich agent. Ale ked USa nato takto isli, verejne, podla mna bude 3. To je ich priorita. 2,1 je to len to co bolo dosial(teda USA by sa muselo viac zapojit). Ja si myslim, ze USA by ich vedelo dokopat k 3, ci opacne ,ze russ by ich vedel dokopat k trojke. Podla mna vsetci tu vojnu uz nechcu, Ukrajinci ju nechceli pochopitelne nikdy, uz ju nechce ani Putin. A ani Trump.A s cim budu suhlasit? Podla toho ake maju karty.
-
-
Najnovšie zápisy v blogoch
-
-
Najnovšie komentáre v blogoch
-
Pridal Tomáš · Zverejnené
Presne tak. Že proste budem večne bez peňazí a budem len prežívať. -
Pridal Proteus · Zverejnené
Dalo sa schudnut, kebyze chudnes konstantne postupne. Lenze ty si taka tlchuba, ze to uz asi ani pravda nie je. Chcel som, chcel by som... Najhorsie slovne spojenie. Nechaj si to pre seba. Tym nas nezatazuj. -
Pridal Sniper · Zverejnené
Takže si predpokladal, že 8 mesiacov nebudeš žrať a vďaka tomu schudneš o 40 kilov? Tak si to myslel? -
Pridal Tomáš · Zverejnené
Zistil som že nijako. Len teoreticky to vyzeralo že sa dá. Že budem furt bez peňazí, tým pádom nebudem jesť, bude energický deficit a schudnem. Ale vždy sa nejako dostanem k peniazom a to už dokopy nejde. -
Pridal Sniper · Zverejnené
A oproti 1. septembru je to o koľko menej? Či do mája stále času dosť? Si presne v polovici a neschudol si nielenže polovicu toho, čo si mal schudnúť, ale neschudol si vôbec nič! Aké vyžraté prasa si bol pred 4 mesiacmi, rovnaké vyžraté prasa si aj dnes. Ako chceš v novom roku schudnúť za 4 mesiace 40 kilov, keď si nebol schopný schudnúť v starom roku za 4 mesiace ani 20 kilov?? Však do mája času stále dosť, že ty tlčhuba?
-
-
Najviac príspevkov
-
Sniper
33552 -
game
33494 -
tyso
13959 -
aljak63
12010 -