Skočiť na obsah
  • Štatistiky členov

3 564
    členov
    2 578
    Najviac prítomných
    intimnestarosti
    Najnovší člen
    intimnestarosti
    Registrácia
  • Štatistiky Fóra

3,8k
    tém
    329,7k
    príspevkov
  • Daj vedieť priateľovi

Páči sa ti FreeSpace Fórum? Daj vedieť priateľovi!
  • Najnovšie témy

• Najnovšie príspevky

• Tomáš
      Nemáš pocit, je to tak. Aj odborníci v TV diskusii to povedali. Takže u mňa je problém so závislosťou. Preto mi nejde ani to chudnutie. Najprv treba vyriešiť príčinu. Ostatní riešia aké proteíny jesť, v akých dávkach… Ale ja niesom na tom leveli. Ja také riešiť ani nemôžem keď som vlastne závislý na nezdravom jedle a stále mám nutkanie si dať. Mám tú nesprávnu závislosť. Lebo z tabaku, kávy, hracích automatov, drôg, fetu, sa nepriberá. Keby som ťahal toulén či lepidlo tak by som určite nevážil tolko ako vážim. Vraj si telo odvykne od závislosti keď nejakú dobu neprijme látku na ktorej je závislé. Takže ak si týždeň nebudem môcť dovoliť nič z toho čo mi chutí, tak mi to prestane chutiť a keď príde výplata už po tom nebudem túžiť?
    • Sniper
      Takže polčas operácie "spľasnutý balónik" máme za nami a ten čo tu najviac vyskakoval, že mesačne sa dá schudnúť 5 kilov, teda čo mal mať teraz o 20 kilov menej, má dokonca o deka viac, ako keď sa prvý krát odvážil. Gratulujem, toto si zaslúži mohutný aplauz!
    • Sniper
      Aj ja som bol  
    • Tono
      Z dnešnej prechádzky
    • buky
      Čistá tragikomédia, alebo strata sebareflexie a ľudskosti ? 
  • Najnovšie zápisy v blogoch

• Najnovšie komentáre v blogoch

• Proteus
      Dalo sa schudnut, kebyze chudnes konstantne postupne. Lenze ty si taka tlchuba, ze to uz asi ani pravda nie je. Chcel som, chcel by som... Najhorsie slovne spojenie. Nechaj si to pre seba. Tym nas nezatazuj. 
    • Sniper
      Takže si predpokladal, že 8 mesiacov nebudeš žrať a vďaka tomu schudneš o 40 kilov? Tak si to myslel? 
    • Tomáš
      Zistil som že nijako. Len teoreticky to vyzeralo že sa dá. Že budem furt bez peňazí, tým pádom nebudem jesť, bude energický deficit a schudnem. Ale vždy sa nejako dostanem k peniazom a to už dokopy nejde.
    • Sniper
      A oproti 1. septembru je to o koľko menej? Či do mája stále času dosť? Si presne v polovici a neschudol si nielenže polovicu toho, čo si mal schudnúť, ale neschudol si vôbec nič! Aké vyžraté prasa si bol pred 4 mesiacmi, rovnaké vyžraté prasa si aj dnes. Ako chceš v novom roku schudnúť za 4 mesiace 40 kilov, keď si nebol schopný schudnúť v starom roku za 4 mesiace ani 20 kilov?? Však do mája času stále dosť, že ty tlčhuba?
    • Proteus
      Hovoris ocistu? Na ocistu mas lymfaticky system, pecen a oblicky. Zmyslom ocisty je uoratat v organizme, lenze ty ho ani nestihnes ocistit a hned ho zanesies bordelom. Ked chcee cistit, tak to sa tomas stravuj inym druhom potravy. To co ty das do seba nevycisti ani savo.  Na tie dalsie blaboly nemam naladu. Splietas dve na tri uz len aby si bol zaujimavy a ani nevies o com pises.  Ten kto nevie hospodarit sa pripravuje o svoju buducnost a ma vzdy hlboko do vrecka. Ked je niekto blby a
  • Najviac príspevkov

1. game
      game
      33488
    2. Sniper
      Sniper
      33181
    3. tyso
      tyso
      13639
    4. aljak63
      aljak63
      12010
    5. Tomáš
      Tomáš
      11619
  • Populárne príspevky

1. 1
      Sniper
      Sniper
      33
    2. 2
      Proteus
      Proteus
      24
    3. 3
      boss123
      boss123
      14
    4. 4
      Hellé
      Hellé
      12
    5. 5
      iskra
      iskra
      5
  • Najaktívnejšie témy

• Najviac zobrazení

• Najnovšie odznaky

• Posting Machine
      boss123
      boss123 získal odznak
      Posting Machine
    • Dedicated
      intimnestarosti
      intimnestarosti získal odznak
      Dedicated
    • Rookie
      intimnestarosti
      intimnestarosti bol povýšený
      Rookie
    • First Post
      intimnestarosti
      First Post
    • Conversation Starter
      intimnestarosti
      Conversation Starter
  • .FS

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov