-
Vítame vás na FreeSpace Fóre
Ak sa chcete zapojiť do diskusií, prihláste sa. Ak nemáte konto, zaregistrujte sa.
- Prihlásiť sa
- alebo
- Zaregistrovať sa
-
Štatistiky členov
3 570
členov2 578
Najviac prítomnýchNajnovší člen
mishelino
Registrácia -
Štatistiky Fóra
3,8k
tém331,8k
príspevkov
-
Daj vedieť priateľovi
-
Najnovšie témy
-
-
Najnovšie príspevky
-
Pridal alamo · Zverejnené
Trump je s doterajšími výsledkami spokojný. Aj Putin je spokojný a opatrne optimistický. -
Pridal tyso · Zverejnené
to je zaciatok, teraz cakame ci Trump ma na Rusov paky ako su sankcie alebo zvysenie dodavok zbrani. Ak nie, tak jeho plan zlyha. A rusi ho mozu bezne oklamat ze budu jednat o primeri dalsi rok alebo uzavru primerie a jeho porusenie hodia na ukrajincov aby USA neposkytli podporu. Uvidime, zatial sme v procese. A tak sa hra hra, komu sa podari presvedcit Trumpa ze ten druhy ho uraza. Je to detinske ale takto si to Amerika zvolila. -
Pridal irb · Zverejnené
Veď som písal, že Rusi nemajú dôvod pristúpiť na hocijaké mierové podmienky. A už vôbec nie na také, o ktorých si myslia, že by poškodili ich záujmy. -
Pridal buky · Zverejnené
Vraj rusi odmietajú ponuku na dočasné prímerie. Dá sa vôbec s rusmi jednať inak, ako takto ? https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/vojenska-pomoc-pre-ukrajinu-za-40-miliard-eur-moze-byt-uz-coskoro-realitou?itm_modul=react_centrum_topbox_spravy&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_position=4&itm_cb_position=top_main_1 -
Pridal Sniper · Zverejnené
Super, hlavne bez reklám, tie mi v rôznych aplikáciách pijú krv, z roka na rok je to horšie.
-
-
Najnovšie komentáre v blogoch
-
Pridal Tomáš · Zverejnené
Presne tak. Že proste budem večne bez peňazí a budem len prežívať. -
Pridal Proteus · Zverejnené
Dalo sa schudnut, kebyze chudnes konstantne postupne. Lenze ty si taka tlchuba, ze to uz asi ani pravda nie je. Chcel som, chcel by som... Najhorsie slovne spojenie. Nechaj si to pre seba. Tym nas nezatazuj. -
Takže si predpokladal, že 8 mesiacov nebudeš žrať a vďaka tomu schudneš o 40 kilov? Tak si to myslel? -
Pridal Tomáš · Zverejnené
Zistil som že nijako. Len teoreticky to vyzeralo že sa dá. Že budem furt bez peňazí, tým pádom nebudem jesť, bude energický deficit a schudnem. Ale vždy sa nejako dostanem k peniazom a to už dokopy nejde. -
A oproti 1. septembru je to o koľko menej? Či do mája stále času dosť? Si presne v polovici a neschudol si nielenže polovicu toho, čo si mal schudnúť, ale neschudol si vôbec nič! Aké vyžraté prasa si bol pred 4 mesiacmi, rovnaké vyžraté prasa si aj dnes. Ako chceš v novom roku schudnúť za 4 mesiace 40 kilov, keď si nebol schopný schudnúť v starom roku za 4 mesiace ani 20 kilov?? Však do mája času stále dosť, že ty tlčhuba?
-
-
Populárne príspevky
-
1tyso
3 -
2irb
2 -
3alarm
1 -
4Vilma Flinstonova
1 -